Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës - Kosovo Chamber of Physiotherapists

LAJMET

Agjenda e Kongresit

Agenda Final 05-06.05.2023 Agjenda Finale PDF

Njoftim

Të nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve të...

Të nderuar pjesëmarrës të Konferencës së II-të...

Fillimisht falënderojmë të gjithë anëtarët e OFTK-së si...

Konferenca e dytë ndërkombëtare e Fizioterapisë

 Të drejtat, përgjegjësitë dhe respektimi i Kodit etik...

Rikujtim për pagesë të anëtarësisë vjetore të...

Të nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve të...

Zyrtarët e OFTK-së takojnë Ministrin e Shëndetësisë...

Zyrtarët e OFTK-së takojnë Ministrin e Shëndetësisë z.Latifi Në...