ODA E FIZIOTERAPEUTEVE TË KOSOVËS - KOSOVO CHAMBER OF PHYSIOTHERAPISTS

Të nderuar pjesëmarrës të Konferencës së II-të Ndërkombëtare të Fizioterapisë 

Fillimisht falënderojmë të gjithë anëtarët e OFTK-së si dhe profesionistët tjerë shëndetësorë, për pjesëmarrjen dhe në të njëjtën kohë ndihmën në mbarëvajtjen e kësaj...

Hapësirë reklamuese

spot_img

Të nderuar anëtar të gjitha shërbimet në OFTK-së nga data 01.01.2021 kryhen vetë në platformën online. Për çdo paqartësi ju lutemi të kontaktoni shërbimin e odës në numrat e telefonit +383-045-460-551

 Platforma Online

Hapësirë reklamuese

spot_img

AKTIVITETET E OFTK-së

WCPT AND ERWCPT

AKTIVITETET E ANËTARËVE

Hapësirë reklamuese

spot_img