Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës - Kosovo Chamber of Physiotherapists

KOMISIONI PËR BUXHET DHE FINANCA

Ylber Rexha PT

KRYETAR I KOMISIONIT PËR BUXHET DHE FINANCA

Tel: +38345452134
e-mail: [email protected]

Dardan Gashi PT

ANËTAR I KOMISIONIT PËR BUXHET DHE FINANCA

Tel: +38344104516
e-mail: [email protected]

Blerta Gjata PT

ANËTARE I KOMISIONIT PËR BUXHET DHE FINANCA

Tel: +38344633607
e-mail: [email protected]

Mirjeta Maloku PT

ANËTARE E KOMISIONIT PËR BUXHET DHE FINANCA

Tel: +38344781931
e-mail: [email protected]

Urim Emerllahu PT

ANËTAR I KOMISIONIT PËR BUXHET DHE FINANCA

Tel: +38349676330
e-mail: [email protected]