Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës - Kosovo Chamber of Physiotherapists

Njoftim nga OFTK

Të nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës,Ju njoftojmë që Komisioni për Edukim të Vazhdueshëm Profesional në mbledhjen e mbajtur me datë 03.12.2021, ka aprovuar kërkesën për akreditim të programit nga Universiteti i Gjakovës “Fehmi Agani”.Për tu regjistruar për pjesëmarrje pasive në Konferencën me pjesëmarrje ndërkombëtare me temën: “Diabeti mellit, shputa diabetike dhe komplikimet tjera”, që do të mbahet më 10.12.2021, ora 9:00, pjesëmarrja online do të jete pa pagese për të gjithë anëtaret e OFTK-së.Linku për regjistrim : https://forms.gle/1Cc14tLXqcWVQ7jJ9

Ky aktivitet është akredituar me 13 pikë për pjesëmarrësit aktiv dhe 10 pikë për pjesëmarrësit pasiv nga Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës.

Me respekt OFTK

RELATED ARTICLES

Më të lexuarat