Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës - Kosovo Chamber of Physiotherapists

Njoftim

Të nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës,

Ju njoftojmë që afati i rregullt për  pagesë  të anëtarësisë vjetore për vitin 2023, është deri me 31.03.2023.

Lusim të gjithë anëtarët që të hyjnë në web faqen zyrtare të OFTK-së  www.oftk-ks.org  të kyçen me username ( email adresa juaj ) dhe password për të tërhequr faturën për pagesë.

Pasi të përfundoni pagesën, fletëpagesën duhet ta ngarkoni në profilin tuaj dhe të njëjtën e dërgon ne email [email protected]

Për me shumë informacione kontaktoni administratën e OFTK-së në nr.tel 045/460-551

Me respekt, OFTK

RELATED ARTICLES

Më të lexuarat