Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës - Kosovo Chamber of Physiotherapists

Njoftim

Sot kemi pranuar lajmin e hidhur për ndarjen nga jeta të kolegut tonë z. Drinor Gashi, ku në emër të Odës së Fizioterapeutëve  të Kosovës shprehim ngushëllimet më të sinqerta familjarëve të së ndjerit dhe të gjithë kolegëve me rastin e vdekjes të anëtarit tonë

Vdekja e parakohshme e fizioterapeutit z.Drinor Gashi ka prekur gjithë̈ komunitetin, familjen dhe miqtë.

Ne si OFTK  Drinorin do të kujtojmë si një punëtor të zellshme dhe me virtyte të larta njerëzore dhe profesionale.

Sinqerisht,
Feim Gashi
Kryetar i OFTK-së

RELATED ARTICLES

Më të lexuarat