Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës - Kosovo Chamber of Physiotherapists

Urime Dita Ndërkombëtare e Fizioterapisë!

Të nderuar anëtarë të OFTK-së, Dita Ndërkombëtare e Fizioterapisë shërben si një homazh për të gjithë fizioterapeutët dhe shërbimet që ne ofrojmë. Qëllimi përfundimtar i...

AKTIVITETET E OFTK-SË

Zyrtarët e OFTK-së takojnë Ministrin e Shëndetësisë z.Latifi

Zyrtarët e OFTK-së takojnë Ministrin e Shëndetësisë z.Latifi Në ambientet...

Njoftim nga OFTK

WCPT AND ERWCPT

Regjistrimi i hershëm për Kongresin e Fizoiterapis Botrore...

Eventin Online mbahet  me , 9-11 prill 2021 https://congress.physio/2021/registration#GlobalPT Europe Region...

AKTIVITETET E ANËTARËVE

Njoftim

  Ndahet nga jeta fizioterapeuti Adem Brahimaj.

Njoftim