ODA E FIZIOTERAPEUTEVE TË KOSOVËS - KOSOVO CHAMBER OF PHYSIOTHERAPISTS

Të nderuar pjesëmarrës të Konferencës së II-të Ndërkombëtare të Fizioterapisë 

Fillimisht falënderojmë të gjithë anëtarët e OFTK-së si dhe profesionistët tjerë shëndetësorë, për pjesëmarrjen dhe...

Konferenca e dytë ndërkombëtare e Fizioterapisë

 Të drejtat, përgjegjësitë dhe respektimi i Kodit etik në fushën e Fizioterapisë në Kosovë dhe...

Njoftim

Ndahet nga jeta fizioterapeuti Adem Brahimaj Sot kemi pranuar lajmin e hidhur për ndarjen nga jeta...

Rikujtim për pagesë të anëtarësisë vjetore të OFTK-së

Të nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës, Ju rikujtojmë që afati i rregullt për...

Njoftim

Sot kemi pranuar lajmin e hidhur për ndarjen nga jeta të kolegut tonë z. Drinor...

Zyrtarët e OFTK-së takojnë Ministrin e Shëndetësisë z.Latifi

Zyrtarët e OFTK-së takojnë Ministrin e Shëndetësisë z.Latifi Në ambientet e Ministrisë së Shëndetësisë, kryetari i...