ODA E FIZIOTERAPEUTEVE TË KOSOVËS - KOSOVO CHAMBER OF PHYSIOTHERAPISTS

Erblin Mavraj PT

Kryetar i këshillit Mbikqrës
Tel: +38344
e-mail:

Mirjetë Hoti PT

Anëtar i këshillit Mbikqrës
Tel: +38344
e-mail:

Dr Milazim Gjocaj

Anëtar i këshillit drejtues
Tel: +38344
e-mail:

Nysret Ymeri PT

Anëtar i këshillit Mbikqrës
Tel: +38344
e-mail:

Fitnete Seta PT

Anëtar i këshillit Mbikqrës
Tel: +38344
e-mail:

Muhamet Ahmeti PT

Anëtar i këshillit Mbikqrës
Tel: +38344
e-mail:

Kadrie Sherifi

Anëtar i këshillit Mbikqrës
Tel: +38344
e-mail:

Të nderuar pjesëmarrës të Konferencës së II-të Ndërkombëtare të Fizioterapisë 

0
Fillimisht falënderojmë të gjithë anëtarët e OFTK-së si dhe profesionistët tjerë shëndetësorë, për pjesëmarrjen dhe në të njëjtën kohë ndihmën në mbarëvajtjen e kësaj Konference, ku ishte një përvojë e mirë për ne. Pjesëmarrës në...

Konferenca e dytë ndërkombëtare e Fizioterapisë

0
 Të drejtat, përgjegjësitë dhe respektimi i Kodit etik në fushën e Fizioterapisë në Kosovë dhe rajon

Njoftim

Ndahet nga jeta fizioterapeuti Adem Brahimaj Sot kemi pranuar lajmin e hidhur për ndarjen nga jeta të kolegut tonë z. Adem Brahimaj, në emër të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës shprehim ngushëllimet më të sinqerta...

Rikujtim për pagesë të anëtarësisë vjetore të OFTK-së

0
Të nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës, Ju rikujtojmë që afati i rregullt për  pagesë  të anëtarësisë vjetore  për vitin 2022, është deri me 31.03.2022. Lusim të gjithë anëtarët që të hyjnë në web faqen...

Njoftim

0
Sot kemi pranuar lajmin e hidhur për ndarjen nga jeta të kolegut tonë z. Drinor Gashi, ku në emër të Odës së Fizioterapeutëve  të Kosovës shprehim ngushëllimet më të sinqerta familjarëve të së ndjerit...