ODA E FIZIOTERAPEUTEVE TË KOSOVËS - KOSOVO CHAMBER OF PHYSIOTHERAPISTS

REAGIM NDAJ PROJEKTLIGJIT PËR PAGA DREJTUAR DEPUTETËVE TË KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS!

0
Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës si organizatë e pavarur e cila për detyrë ka mbrojtjen dhe prezantimin e interesave dhe përgjegjësive profesionale të fizioterapeutëve në territorin e Republikës së Kosovës, reagon ndaj diskriminimit të...

Reagim i Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës (OFTK) për Ligjin e ri të Pagave!

0
Pas votimin në lexim të parë të Projektligjit për Pagat në sektorit publik, shprehim shqetësimin tonë për mënyrën e vlerësimit të punës së fizioterapeutëve në sektorin publik, duke ulur koeficientët për fizioterapeutët nga 7.2...

Sot u mbajt tryeza me temën ‘’Roli i Fizioterapisë në Kujdesin Primar Shëndetësorë’’ 

0
Sot me datë 25.11.2022 është mbajtur diskutimi në tryezën ‘’Roli i Fizioterapisë në Kujdesin Primarë Shëndetësorë’’ në Hotel Internacional Prishtina – Prishtinë, e organizuar nga OFTK. Falënderim i veçantë për të gjithë të pranishmit të...

Njoftim nga OFTK për Kongresin e II-të të Fizioterapisë.

0
Përmes këtij njoftimi, dëshirojmë të ju informojmë se Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës po organizon Kongresin e II-të të Fizioterapisë, i cili do të mbahet me datë 5 dhe 6 maj 2023, Prishtinë-Kosovë. Të drejte...

Të nderuar pjesëmarrës të Konferencës së II-të Ndërkombëtare të Fizioterapisë 

0
Fillimisht falënderojmë të gjithë anëtarët e OFTK-së si dhe profesionistët tjerë shëndetësorë, për pjesëmarrjen dhe në të njëjtën kohë ndihmën në mbarëvajtjen e kësaj Konference, ku ishte një përvojë e mirë për ne. Pjesëmarrës në...