ODA E FIZIOTERAPEUTEVE TË KOSOVËS - KOSOVO CHAMBER OF PHYSIOTHERAPISTS

Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës me datën 10-11 Dhjetor mbajti Punëtorinë për harmonizimin e legjislacionit dhe rregulloreve  të Odës, ku te pranishëm ishin Kryetari i OFTK, anëtarët e Këshillit Drejtues dhe Kryetarët e Komisioneve të Odes së Fizioterapeutëve të Kosovës. Fillimisht në shqyrtimin e legjislacionit u morën për baze Ligji i Odave të Profesionistëve Shëndetësorë, Statuti i Odës se Fizioterapeutëve...
Minimumi i kompetencave të pritshme për nivelin fillestar të fizioterapeutit në dokumentin udhëzues të WCPT për regjionin e Evropës Minimumi-i-kompetencave-te-pritshme-perDownload

Njoftim nga OFTK

0
Të nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës,Ju njoftojmë që Komisioni për Edukim të Vazhdueshëm Profesional në mbledhjen e mbajtur me datë 03.12.2021, ka aprovuar kërkesën për akreditim të programit nga Universiteti i Gjakovës “Fehmi Agani”.Për tu regjistruar për pjesëmarrje pasive në Konferencën me pjesëmarrje ndërkombëtare me temën: “Diabeti mellit, shputa diabetike dhe komplikimet tjera”, që do të...

Njoftim nga OFTK

0
Të nderuar anëtar/e të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës, ju njoftojmë që trajnimi Reanimimi kardiopulmular "Basic life support and Advanced life support’’ i organizuar nga Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës i akredituar nga Komisioni për Edukim të Vazhdueshëm Profesional me 10 pikë, për pjesëmarrësit pasiv do të mbahet në momentin që formohet grupi.Ftojmë të gjithë të interesuarit të regjistrohen...
Kryeinspektori i Shëndetësisë,  Shaban Osmanaj, sot më datë 07.10.2021  në ora 09:00,  ka pritur në takim kryetarin e Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës (OFTK), Feim Gashi, ku diskutuan për bashkëpunimin ndërmjet të dyja institucioneve, për shkëmbimin e Informacioneve, Zbatimin e Kodit Etik dhe Deontologjisë të Fizioterapeutëve si dhe për strukturat e cilësisë dhe dispozitat Ligjore në mes të Inspektoratit...
Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës ju uron të gjithë anëtarëve të saj Ditën Botërore të Fizioterapisë. Urojmë që në këtë ditë të ketë unitet dhe angazhim të pakusht në gjithë komunitetin e fizioterapisë në rehabilitimin e pacientëve në këtë kohë dhe pas Covid-19, po ashtu me punën profesionale të ngrisim rolin thelbësorë të Fizioterapisë që ka në shëndet dhe...
Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës ju uron të gjithë anëtarëve të saj Ditën Botërore të Fizioterapisë. Urojmë që në këtë ditë të ketë unitet dhe angazhim të pakusht në gjithë komunitetin e fizioterapisë në rehabilitimin e pacientëve në këtë kohë dhe pas Covid-19, po ashtu me punën profesionale të ngrisim rolin thelbësorë të Fizioterapisë që ka në shëndet dhe...
Lista-e-anetareve-te-fshire-nga-regjistri-i-anetaresimit-ne-OFTK-1Download
Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës fton të gjithë anëtarët e saj që gjatë ushtrimit të profesionit, raportet fizioterapeutike të mos lëshohen nga ana e tyre pa përdorur faksimilin zyrtarë të OFTK-së. Lëshimi i raporteve pa përdorimin e faksimilit zyrtarë të OFTK-së, apo përdorimin e faksimilëve tjerë nga organe jo-kompetente parqet keqpërdorim të detyrës zyrtare të antarit ndaj të cilëve do...
Duke qenë se emri i juaj gjendet në listën e  anëtarëve që kanë obligime të pa përmbushura të anëtarësimit ndaj OFTK-së për vitin 2021, ne shfrytëzojmë rastin t’ju njoftojmë edhe njëherë se afati i fundit për përmbushjen e këtyre obligimeve është 1 shtator 2021 (Neni 40, paragrafi 2 i Ligjit për Odat e Profesionistëve Shëndetësorë nr. 04/L-150, përcakton obligimin mbi anëtarësim vjetor) Pas...

Na ndiqni

20,359FansLike
3,504FollowersFollow
18,900SubscribersSubscribe

Lajmet e funditë