ODA E FIZIOTERAPEUTEVE TË KOSOVËS - KOSOVO CHAMBER OF PHYSIOTHERAPISTS

Home AKTIVITETET e OFTK

AKTIVITETET e OFTK

Ftohen të gjithë anëtarët e OFTK-së, për të marr pjesë në takimin virtual në platformën zoom me datë : 13.02.2021 në ora 19:00. Trajnimi është i akredituar nga Komisioni për Edukim të Vazhdueshëm Profesional i OFTK-së, me 4 pikë kredituese, pjesëmarrja është pa pagesë. Lusim të gjithë anëtarët që të shpërndajnë këtë njoftim sa më shumë tek kolegët. Në...
Të nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës, Ju njoftojmë që afati për pagesën e rregullt  vjetore të anëtarësisë në bazë të rregullores, është deri me datë 31.03.2021. Faturën për pagesën  e anëtarësisë, mund të shkarkoni përmes web faqes www.oftk-ks.org, duke u kyçur në profilin tuaj, pasi të përfundoni pagesën e anëtarësisë fletëpagesën e ngarkoni në profilin tuaj  Vërejtje Pagesat e realizuara pa tërheqje të...
Të nderuar anëtar të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës, Ju njoftojmë që Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës (OFTK), ka mbajtur Kuvendin e rregullt me datë 22.12.2020. Bashkangjitur gjeni vendimet e aprovuara nga ky Kuvend Me respekt, OFTK  Plotesim-ndryshim-i-rregullores-per-EVPDownload Plotesim-ndryshimi-i-rregullores-per-Licencim-1Download Plotesim-ndryshimi-i-rregullores-per-anetarsimDownload
Të nderuar anëtar të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës (OFTK) Ju njoftojmë që certifikatën e Simpoziumit të Parë Ndërkombëtar të Fizioterapisë, ju kemi dërgua në emali  çdo pjesëmarrësi. Lusim gjithë pjesëmarrësit që ende nuk e kanë pranuar certifikatën të na njoftojnë përmes emalit oda.oftk@gmail.comose të kontaktojnë administratën e OFTK-së,në nr.tel 045/460-551 044/859-905 Me respekt,  OFTK 
Mbahet Simpoziumi i Parë Ndërkombëtar i Fizioterapisë në Kosovë.Sot është mbajtur në mënyrë virtuale Simpoziumi i Parë Ndërkombëtar i Fizioterapisë, kjo për shkak të situatës me pandeminë Covid-19, ku ishin mbi 400 pjesëmarrës dhe përfaqësues nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Amerika e Evropa.Kryetari i Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës, Feim Gashi, me këtë rast ka falënderuar të gjithë punëtorët shëndetësorë...

AGJENDA

0
Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës  09:45-10:00 Hyrja në zoom 10:00-10:10 Hapja e Simpoziumit 10:10-10:20 Fjala përshëndetëse nga kryetari i OFTK-së, Ass.MSci.FeimGashi PT 10:20-10:30 Fjala përshëndetëse nga Prof. Dr. HajrijeHundozi-Hysenaj 10:30-10:45 Fjala përshëndetëse nga Prof. Dr.Sci. Bekim Haxhiu PT 10:45-10:50 Fjala përshëndetëse nga Prof. Dr.Sci.ZheralldinDurguti, kryetar i EVP-së 10:50-10:55 Fjala përshëndetëse ngaDr. Faton Daci, kryetari i Shoqatës Shqiptare të Fizioterapeutëve 10:55-11:25 Fjala përshëndetëse dhe prezantimi nga EstherMaryD’Arcy, kryetare...
Të nderuar anëtarë të OFTK-së Ju njoftojmë që Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës, ka bërë të gjitha përgaditjet për mbajtjen e Simpoziumit të Parë Ndërkombëtar i cili do tē mbahet online me datë 21.11.2020. Në ditët në vijmë do të publikojme dhe agjenden Me respekt, OFTK
Dita Botërore e Fizioterapisë është 8 Shtator, ditën kur u themelua Konfederata Botërore për Terapi Fizikale në 1951. Në vitin 2020, Konfederata Botërore për Terapinë Fizikale u shëndrrua në emrin e ri Fizioterapia Botërore. Dita Botërore e Fizioterapisë është një ditë kur fizioterapeutët mund të promovojnë profesionin, të tregojnë rolin e rëndësishëm që profesioni ka në shëndetin dhe mirëqenien...
Të nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës. Ju njoftojmë se Komisioni për Edukim të Vazhdueshëm Profesional, do të mbajë mbledhjen më datë 09.09.2020 në ora 08:00, andaj ftohen të gjithë anëtarët e OFTK-së që ju ka skaduar Licenca e Punës të aplikojnë për valorizim (në bazë të Rregullores aplikimi duhet të behët një muaj para skadimit të...
Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës dhe odat e tjera të Profesionistëve Shëndetësor bëjnë thirrje institucioneve shëndetësore që sot me datë 20 gusht 2020, në orën 21.00 para çdo institucioni shëndetësor të ndizen qirinjë në nder të profesionistëve shëndetësor të cilët humbën jetën nga Covid 19, si dhe të shërbej si mbështetje të profesionistëve shëndetësor të cilët vazhdojnë luftën kundër...

Na ndiqni

20,359FansLike
3,506FollowersFollow
18,900SubscribersSubscribe

Lajmet e funditë