ODA E FIZIOTERAPEUTEVE TË KOSOVËS - KOSOVO CHAMBER OF PHYSIOTHERAPISTS

Home Authors Posts by Feim Gashi

Feim Gashi

102 POSTS 0 COMMENTS
Kryeinspektori i Shëndetësisë,  Shaban Osmanaj, sot më datë 07.10.2021  në ora 09:00,  ka pritur në takim kryetarin e Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës (OFTK), Feim Gashi, ku diskutuan për bashkëpunimin ndërmjet të dyja institucioneve, për shkëmbimin e Informacioneve, Zbatimin e Kodit Etik dhe Deontologjisë të Fizioterapeutëve si dhe për strukturat e cilësisë dhe dispozitat Ligjore në mes të Inspektoratit...
Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës ju uron të gjithë anëtarëve të saj Ditën Botërore të Fizioterapisë. Urojmë që në këtë ditë të ketë unitet dhe angazhim të pakusht në gjithë komunitetin e fizioterapisë në rehabilitimin e pacientëve në këtë kohë dhe pas Covid-19, po ashtu me punën profesionale të ngrisim rolin thelbësorë të Fizioterapisë që ka në shëndet dhe...
KonkursiDownload
Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës ju uron të gjithë anëtarëve të saj Ditën Botërore të Fizioterapisë. Urojmë që në këtë ditë të ketë unitet dhe angazhim të pakusht në gjithë komunitetin e fizioterapisë në rehabilitimin e pacientëve në këtë kohë dhe pas Covid-19, po ashtu me punën profesionale të ngrisim rolin thelbësorë të Fizioterapisë që ka në shëndet dhe...
Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës fton të gjithë anëtarët e saj që gjatë ushtrimit të profesionit, raportet fizioterapeutike të mos lëshohen nga ana e tyre pa përdorur faksimilin zyrtarë të OFTK-së. Lëshimi i raporteve pa përdorimin e faksimilit zyrtarë të OFTK-së, apo përdorimin e faksimilëve tjerë nga organe jo-kompetente parqet keqpërdorim të detyrës zyrtare të antarit ndaj të cilëve do...
Duke qenë se emri i juaj gjendet në listën e  anëtarëve që kanë obligime të pa përmbushura të anëtarësimit ndaj OFTK-së për vitin 2021, ne shfrytëzojmë rastin t’ju njoftojmë edhe njëherë se afati i fundit për përmbushjen e këtyre obligimeve është 1 shtator 2021 (Neni 40, paragrafi 2 i Ligjit për Odat e Profesionistëve Shëndetësorë nr. 04/L-150, përcakton obligimin mbi anëtarësim vjetor) Pas...
Dje me  datën 23.06.2021, kemi pranuar lajmin e hidhur për ndarjen  nga jeta të kolegut tonë z. Tefik Jashari, ku në emër të Odës së  Fizioterapeutëve  të Kosovës shprehim ngushëllimet me të sinqerta familjarëve të së ndjerit dhe të gjithë kolegëve me rastin e vdekjes të anëtarit tonë Vdekja e parakohshme e fizioterapeutit  z.Tefik  Jasharit i punësuar në QKUK ka...
1. Hapi i parë : Hapet web faqja  zyrtare e OFTK-së oftk-ks.org 2. Hapi i dytë : Pas hapjes së web faqes oftk-ks.org kërko platforma online/shërbimet për anëtarët 3. Hapi i tretë : Pas të kyçeni në platformën online / shërbimet për anëtaret janë dy rubrika USERNAME dhe PASSWORD. Në rubrikën e USERNAME shënohet numri i letërnjoftimit tuaj ndërsa në rubrikën e PASSWORD shënohet 0808. Pasi të plotësoni dy rubrikatshtypni LOGIN. 4. Hapi i katërt: Pas shtypjes së LOGIN hapet profili juaj me të dhënat personale.  5. Hapi i pestë : Nëse jeni i papunë bëni editimin e të dhënave duke shtypur butonin i  papunë dhe pastaj ruaj të dhënat. Nëse jeni i punësuar nuk keni nevojë për editimin e të dhënave.  6. Hapi gjashtë : Pas editimit të të dhënave personale ktheheni tek profili juaj dhe shtypni  merr pagesën.  Pastaj shtypni pagesën për anëtarësim dhe shkarkoni faturën.  7. Hapi shtatë : Pas shkarkimit të faturës, ju mund të  kryeni pagesën. Fletëpagesën e ngarkoni në profilin tuaj, tek ngarko dokumentet. Po ashtu fletëpagesën e dërgoni në email oda.oftk@gmail.com për  vendosjen e fletëpagesës në dosjentuaj fizike.  Sqarim: Anëtarët e papunë obligohen të dërgojnë Vërtetimin e ATK-së në emalin zyrtar  oda.oftk@gmail.com  dhe ta ngarkojnë në profilin e tyre. Jemi në dispozicion për sqarime shtesë, nëse keni vështirësinë zbatimin e Udhëzuesit. Ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni administratën e OFTK-së. Numrat kontaktues: 045/460-551 dhe 044/ 859-905 Prishtinë, 23.03.2021
Të nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës, Ju rikujtojmë që afati i rregullt për  pagesë  të anëtarësisë vjetore  për vitin 2021, është deri me 31.03.2021. Lusim të gjithë anëtarët që të hyjnë në web faqen www.oftk-ks.org  të kyçen me username dhe password për  të tërhequr faturën për pagesë.  Pasi të përfundoni pagesën, fletëpagesën duhet ta ngarkoni në profilin tuaj. Për me shumë informacione kontaktoni...
Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës ka mbajtur mbledhjen e rregullt të Kuvendit më datë 17.03.2021. Në këtë mbledhje morën pjesë gjithsej 52 anëtarë nga 65 sosh, të rregullt të Kuvendit. Fillimisht kryetari i OFTK-së z. Feim Gashi, e mori konfirmimin nga anëtarët prezent se kane pranuar ftesën dhe materialin me kohë për mbledhjen e Kuvendit dhe në mënyrë unanime...

Na ndiqni

20,359FansLike
3,498FollowersFollow
18,900SubscribersSubscribe

Lajmet e funditë