ODA E FIZIOTERAPEUTEVE TË KOSOVËS - KOSOVO CHAMBER OF PHYSIOTHERAPISTS

Home Authors Posts by Feim Gashi

Feim Gashi

102 POSTS 0 COMMENTS
RREGULLORE-MBI-ORGANIZIMIN-E-BRENDSHEM-DHE-SISTEMATIZIMIN-E-VENDEVE-TE-PUNES-NE-OFTKDownload
RREGULLORE-E-PUNES-E-KOMISIONIT-PER-SOLIDARITET-DHE-NDIHME-RECIPROKEDownload
Raporti për anëtarsin e OFTK-së nga Fizioterapia Botrore për vitin 2021 AMC2021-KosovoDownload
<object class="wp-block-file__embed" data="https://oftk-ks.org/wp-content/uploads/2021/12/RREGULLORE-PER-MENAXHIMIN-E-FINANCAVE.pdf" type="application/pdf" style="width:100%;height:600px" aria-label="Embed of <span class="has-inline-color has-black-color">RREGULLORE-PER-MENAXHIMIN-E-FINANCAVERREGULLORE-PER-MENAXHIMIN-E-FINANCAVEDownload
RREGULLORE-PER-REGJISTRIMIN-ANETARSIMI-LICENCIMIN-DHE-RILICENCIMIN-E-FIZIOTERAPEUTEVEDownload
VENDIM-PER-TAKSAT-ADMINISTRATIVE-PER-SHERBIMET-E-OFTK-SEDownload
Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës me datën 10-11 Dhjetor mbajti Punëtorinë për harmonizimin e legjislacionit dhe rregulloreve  të Odës, ku te pranishëm ishin Kryetari i OFTK, anëtarët e Këshillit Drejtues dhe Kryetarët e Komisioneve të Odes së Fizioterapeutëve të Kosovës. Fillimisht në shqyrtimin e legjislacionit u morën për baze Ligji i Odave të Profesionistëve Shëndetësorë, Statuti i Odës se Fizioterapeutëve...
Minimumi i kompetencave të pritshme për nivelin fillestar të fizioterapeutit në dokumentin udhëzues të WCPT për regjionin e Evropës Minimumi-i-kompetencave-te-pritshme-perDownload

Njoftim nga OFTK

0
Të nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës,Ju njoftojmë që Komisioni për Edukim të Vazhdueshëm Profesional në mbledhjen e mbajtur me datë 03.12.2021, ka aprovuar kërkesën për akreditim të programit nga Universiteti i Gjakovës “Fehmi Agani”.Për tu regjistruar për pjesëmarrje pasive në Konferencën me pjesëmarrje ndërkombëtare me temën: “Diabeti mellit, shputa diabetike dhe komplikimet tjera”, që do të...

Njoftim nga OFTK

0
Të nderuar anëtar/e të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës, ju njoftojmë që trajnimi Reanimimi kardiopulmular "Basic life support and Advanced life support’’ i organizuar nga Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës i akredituar nga Komisioni për Edukim të Vazhdueshëm Profesional me 10 pikë, për pjesëmarrësit pasiv do të mbahet në momentin që formohet grupi.Ftojmë të gjithë të interesuarit të regjistrohen...

Na ndiqni

20,359FansLike
3,502FollowersFollow
18,900SubscribersSubscribe

Lajmet e funditë