ODA E FIZIOTERAPEUTEVE TË KOSOVËS - KOSOVO CHAMBER OF PHYSIOTHERAPISTS

Home Authors Posts by Feim Gashi

Feim Gashi

102 POSTS 0 COMMENTS
Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës në koordinim me Ministrinë e Shëndetësisë ju njofton se: – Veprimtatia e institucioneve shëndetësore private fizioterapeutike mbetet e ndaluar;– Vendimi i Ministrisë së Shëndetësisë nr. 21/03/2020 i datës 20/03/2020 për ndalimin e punës së institucioneve private është në fuqi dhe nuk ka ndryshuar. Për çfarëdo ndryshimi lidhur me këto vendime, Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës do...
Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës (OFTK) në mbështetje të kompetencave ligjore të të përcaktuara në Nenin 10, paragrafi 1.1 dhe 1.11 të Ligjit për Odat e Profesionistëve Shëndetësor (Nr.04/L-150), OFTK detyrë kryesore ka përfaqësimin dhe mbrojtjen e interesave profesionale të anëtarëve të Odës në ushtrimin e profesionit, dhe përfaqësimi i interesave profesionale dhe sociale të profesionistëve shëndetësor dhe bashkёpunёtorёve...

Na ndiqni

20,359FansLike
3,505FollowersFollow
18,900SubscribersSubscribe

Lajmet e funditë