ODA E FIZIOTERAPEUTEVE TË KOSOVËS - KOSOVO CHAMBER OF PHYSIOTHERAPISTS

Njoftim

Ndahet nga jeta fizioterapeuti Adem Brahimaj Sot kemi pranuar lajmin e hidhur për ndarjen nga jeta të kolegut tonë z. Adem Brahimaj, në emër të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës shprehim ngushëllimet më të sinqerta...

Njoftim

0
Sot kemi pranuar lajmin e hidhur për ndarjen nga jeta të kolegut tonë z. Drinor Gashi, ku në emër të Odës së Fizioterapeutëve  të Kosovës shprehim ngushëllimet më të sinqerta familjarëve të së ndjerit...

Raporti i Fizioterapisë Botrore për vitin 2021

0
Raporti për anëtarsin e OFTK-së nga Fizioterapia Botrore për vitin 2021 AMC2021-KosovoDownload

Ndahet nga jeta anëtari i OFTK-së z. Tefik Jashari -Fizioterapeutë,

Dje me  datën 23.06.2021, kemi pranuar lajmin e hidhur për ndarjen  nga jeta të kolegut tonë z. Tefik Jashari, ku në emër të Odës së  Fizioterapeutëve  të Kosovës shprehim ngushëllimet me të sinqerta familjarëve...

Simpoziumi i Parë Ndërkombëtar i Fizioterapisë në Kosovë.

0
Mbahet Simpoziumi i Parë Ndërkombëtar i Fizioterapisë në Kosovë.Sot është mbajtur në mënyrë virtuale Simpoziumi i Parë Ndërkombëtar i Fizioterapisë, kjo për shkak të situatës me pandeminë Covid-19, ku ishin mbi 400 pjesëmarrës dhe...