Njoftim nga OFTK për Kongresin e II-të të Fizioterapisë.

44
Përmes këtij njoftimi, dëshirojmë të ju informojmë se Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës po organizon Kongresin e II-të të Fizioterapisë, i cili do të mbahet me datë 5 dhe 6 maj 2023, Prishtinë-Kosovë.
Të drejte pjesëmarrje kane të gjithë anëtarët e Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës, po ashtu dhe profesionistet e tjerë shëndetësor vendor dhe nga rajoni.
Për regjistrim dhe detaje të tjera ju lutemi vizitoni web – faqes zyrtare të OFTK-së  http://congress2023.oftk-ks.org/ dhe faqen e Facebook-ut të OFTK-së.