Të nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës,

Ju rikujtojmë që afati i rregullt për  pagesë  të anëtarësisë vjetore  për vitin 2022, është deri me 31.03.2022.

Lusim të gjithë anëtarët që të hyjnë në web faqen zyrtare të OFTK-së  www.oftk-ks.org  të kyçen me username dhe password për  të tërhequr faturën për pagesë.

Pasi të përfundoni pagesën, fletëpagesën duhet ta ngarkoni në profilin tuaj dhe te njëjtën e dërgon ne email oda.oftk@gmail.com

Për me shumë informacione kontaktoni administratën e OFTK-së në nr.tel 045/460-551

Me respekt, OFTK