Të nderuar anëtarë të OFTK-së Ju njoftojmë që Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës, ka bërë të gjitha përgaditjet për mbajtjen e Simpoziumit të Parë Ndërkombëtar i cili do tē mbahet online me datë 21.11.2020.

Në ditët në vijmë do të publikojme dhe agjenden

Me respekt, OFTK