Të nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës,

Ju njoftojmë që sot me datë 02.10.2020, mbyllet aplikimi për Simpoziumin e parë Ndërkombëtar Shkencorë të Fizioterapisë. Të gjithë ata anëtarë që ende nuk janë regjistruar e kanë mundësinë e regjistrimit edhe sot në web faqen/ www.oftk-ks.org. Anëtarët që janë regjistruar për Simpozium nga data 03.10.2020 deri më datë 31.10.2020, do të pranojnë kodin për kyçje në email.

Të gjithë ata që janë regjistruar dhe nuk kanë pranuar email deri në ketë periudhë kohore luten që të kontaktojnë zyrtarët e OFTK-se në nr.tel 045/460-551 dhe 044/859-905

Me respekt,

OFTK